EXTRUDED ALUMINUM BAR

EXTRUDED ALUMINIUM BAR

Kita bisa nampa tabung aluminium selaras, polygonal, kothak, babak, octagonal lan jinis heksagonal

PRODUK KAMI

Kenapa milih Autoair?

Apa sampeyan nggoleki pabrik tabung silinder pneumatik profesional kanthi rega sing paling Kompetitif

company

Babagan kita

Yueqing Fangyuan Pneumatic Component Co., Ltd. (Autoair) dumunung ing Kutha Yueqing sing ayu, Kutha Wenzhou, Provinsi Zhejiang.Perusahaan kalebu area 8.000 meter persegi, ing ngendi area bengkel produksi 6.500 meter persegi.Kita minangka produsen pipa aluminium pneumatik Cina sing gedhe.

Lini Produksi

12 set mesin honing profil aluminium, 2 set garis perawatan anodizing, 2 set mesin polishing permukaan, lan 2 set mesin sandblasting permukaan.